Descriere

Lupta pentru frumusețea naturală este reală

Conceptul de „produse cosmetice naturale“ poate fi de multe ori confuz. Asta deoarece produsele etichetate drept vegane pot fi toxice, iar cele etichetate drept naturale pot fi testate pe animale. Așadar, până când cineva va găsi un mod mai bun pentru a informa consumatorii, noi ne respectăm propriul standard – 100% nedăunător – ceea ce înseamnă că stăm departe de orice ingredient care ar putea fi toxic atât pentru cei care folosesc produsele noastre, cât şi pentru animale sau cei care le produc.

Citiţi mai jos un mini ghid de cuvinte cheie folosite în industria beauty, pentru a fi mai încrezători şi a şti cu exactitate ce vreţi de la următoarea achiziţie:

curat

Ingredientele pot fi naturale sau sintetice, atât timp cât se dovedesc a fi sigure. Ingredientele curate sunt sigure pentru oameni și nu au fost testate pe animalele.

Produsele Axiology sunt curate? Da. Cele 10 ingrediente sunt toate naturale și 100% sigure.

vegan

Nu utilizăm compuşi de origine animală, cum ar fi ceara de albine, squalen, colagen sau carmin.

Evităm orice dăunează animalelor în mod direct sau indirect. Uleiul de palmier este un exemplu, prin faptul că provoacă despăduriri masive, iar asta duce la dispariția multor specii de animale. Produsele AXIOLOGY nu conţin ulei de palmier.

Produsele Axiology sunt vegane? Da, 100%!

iubim animalele

De-a lungul procesului de fabricare a produselor, nu efectuăm teste pe animale.

Pentru Axiology, fără cruzime înseamnă că nu vindem produsele noastre în țări unde se fac teste pe animale, cum ar fi China.

Produsele Axiology respectă mediul şi animalele? Da, 100%!

natural

Produsele cosmetice pot fi etichetate drept naturale, dar pot conține de fapt ingrediente care nu se găsesc în natură.

Pentru Axiology ingredientele naturale reprezintă numai produse derivate din natură.

Produsele Axiology sunt naturale? După standardele noastre, da.